Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Noodweer Pinkpop 2014 / Rolling Stones maken Pinkpop gek | RTL Boulevard / Woensdag, 11 juni 2014 noodweer op pinkpop code rood:

Noodweer Pinkpop 2014 / Rolling Stones maken Pinkpop gek | RTL Boulevard / Woensdag, 11 juni 2014 noodweer op pinkpop code rood:. De voorverkoop voor pinkpop 2014 start 15 maart 2014 o.v. De 45ste editie werd, net als de 26 voorgaande edities, gehouden op het evenemententerrein megaland in de gemeente landgraaf. Drie dagen lang zinderende hitte met optredens van onder meer the rolling stones, stromae, editors, arctic monkeys en mastodon. Die hebben dit soort zaken allang in draaiboeken geregeld. Het was de 45e editie van het nederlands muziekfestival pinkpop en de 27e in landgraaf.

Tijdens pinkpop vertelden de actievoerders van behind the brands je er alles over. Muziekfestival pinkpop is na een onderbreking in verband met het noodweer rond 22.00 uur hervat. Die hebben dit soort zaken allang in draaiboeken geregeld. Arctic monkeys pinkpop festival 2014 full concert hd 1080p. This is pinkpop 2014 noodweer by rini fenijn on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Pinkpop hield adem in bij noodweer | Binnenland | AD.nl
Pinkpop hield adem in bij noodweer | Binnenland | AD.nl from images2.persgroep.net
Op 9 juni 2014 brak er rond 20.00 uur hevig noodweer los boven pinkpop in landgraaf. Enorme buien, wateroverlast, delen van frankrijk, belgië en nederland hadden er al een voorproefje van gehad. Na een spannend uur, waarin er heftig noodweer de grote afsluiter van de 45e editie van pinkpop kon pas ruim een uur en een kwartier later van start dan. Muziekfestival pinkpop is na een onderbreking in verband met het noodweer rond 22.00 uur hervat. Arctic monkeys pinkpop festival 2014 full concert hd 1080p. Maandag 9 juni 2014 brak er rond 20.00 uur een hevig noodweer los boven pinkpop in landgraaf. Het knmi had kleurcode rood uitgegeven voor limburg. De bezoekers werden opgeroepen om op de hurken te gaan zitten en weg te blijven van bomen en lichtmasten.

Maandag 9 juni 2014 brak er rond 20.00 uur een hevig noodweer los boven pinkpop in landgraaf.

Arctic monkeys pinkpop festival 2014 full concert hd 1080p. Dat zegt festivalorganisator jan smeets tegen nu.nl. Woensdag, 11 juni 2014 noodweer op pinkpop code rood: Pinkpop 2014 vond plaats met pinksteren van zaterdag 7 tot en met maandag 9 juni. Het was de 45e editie van het nederlands muziekfestival pinkpop en de 27e in landgraaf. Maandag 9 juni 2014 brak er rond 20.00 uur een hevig noodweer los boven pinkpop in landgraaf. Drie dagen lang zinderende hitte met optredens van onder meer the rolling stones, stromae, editors, arctic monkeys en mastodon. In 2014 was het ook al noodweer tijdens het festival. Live at pinkpop (концерт 2007) рок. Op 9 juni 2014 brak er rond 20.00 uur hevig noodweer los boven pinkpop in landgraaf. Bestel je kaartjes via internet in buro pinkpop steunt de strijd tegen het doorverkopen van kaarten tegen woekerprijzen via de actie: Muziekfestival pinkpop is na een onderbreking in verband met het noodweer rond 22.00 uur hervat. In 2014 was het ook noodweer tijdens pinkpop.

Bekijk meer ideeën over muziek, helena bonham carter, festivalposters. Muziekfestival pinkpop is na een onderbreking in verband met het noodweer rond 22.00 uur hervat. Op maandag 9 juni 2014 wordt de 45e editie van pinkpop afgesloten met een flinke portie noodweer. This is pinkpop 2014 noodweer by rini fenijn on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Het was de 45e editie van het nederlands muziekfestival pinkpop en de 27e in landgraaf.

Waar ging het de afgelopen jaren mis op festivals? | NOS
Waar ging het de afgelopen jaren mis op festivals? | NOS from nos.nl
Pinkpop 2014 vindt weer plaats op het evenemententerrein megaland, in het limburgse landgraaf. It is usually held on the pentecost weekend (pinksteren in dutch, hence the name). Drie dagen lang zinderende hitte met optredens van onder meer the rolling stones, stromae, editors, arctic monkeys en mastodon. Die hebben dit soort zaken allang in draaiboeken geregeld. This is pinkpop 2014 noodweer by rini fenijn on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. De bezoekers werden opgeroepen om op de hurken te gaan zitten en weg te blijven van bomen en lichtmasten. Tijdens pinkpop vertelden de actievoerders van behind the brands je er alles over. Het was de 45e editie van het nederlands muziekfestival pinkpop en de 27e in landgraaf.

Pinkpop is een driedaags festival en heeft inmiddels drie podia:

Het was de 45e editie van het nederlands muziekfestival pinkpop en de 27e in landgraaf. Enorme buien, wateroverlast, delen van frankrijk, belgië en nederland hadden er al een voorproefje van gehad. Dat optreden zou eigenlijk om 20.40 uur beginnen. Toen moest het programma tijdelijk worden stilgelegd en kregen bezoekers het advies niet in. This is pinkpop 2014 noodweer by rini fenijn on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Die hebben dit soort zaken allang in draaiboeken geregeld. The pinkpop festival or pinkpop is a large, annual music festival held at landgraaf, netherlands. Drie dagen lang zinderende hitte met optredens van onder meer the rolling stones, stromae, editors, arctic monkeys en mastodon. In 2014 was het ook al noodweer tijdens het festival. Dat zegt festivalorganisator jan smeets tegen nu.nl. De 45ste editie werd, net als de 26 voorgaande edities, gehouden op het evenemententerrein megaland in de gemeente landgraaf. By wil wander on 9 juni 2014 0 comments. Pinkpop 2014 vindt weer plaats op het evenemententerrein megaland, in het limburgse landgraaf.

Tijdens pinkpop vertelden de actievoerders van behind the brands je er alles over. De bezoekers werden opgeroepen om op de hurken te gaan zitten en weg te blijven van bomen en lichtmasten. Woensdag, 11 juni 2014 noodweer op pinkpop code rood: By wil wander on 9 juni 2014 0 comments. Daarnaast hebben ze met een weerbureau een overeenkomst dat zij minimaal.

Teruglezen liveblog: Programma Pinkpop tijdelijk ...
Teruglezen liveblog: Programma Pinkpop tijdelijk ... from pbs.twimg.com
Dat optreden zou eigenlijk om 20.40 uur beginnen. De 45ste editie werd, net als de 26 voorgaande edities, gehouden op het evenemententerrein megaland in de gemeente landgraaf. Dat zegt festivalorganisator jan smeets tegen nu.nl. Bekijk meer ideeën over muziek, helena bonham carter, festivalposters. The pinkpop festival or pinkpop is a large, annual music festival held at landgraaf, netherlands. Bestel je kaartjes via internet in buro pinkpop steunt de strijd tegen het doorverkopen van kaarten tegen woekerprijzen via de actie: John mayer pinkpop 2014 full concert. De bezoekers werden opgeroepen om op de hurken te gaan zitten en weg te blijven van bomen en lichtmasten.

Het was de 45e editie van het nederlands muziekfestival pinkpop en de 27e in landgraaf.

Die hebben dit soort zaken allang in draaiboeken geregeld. Pinkpop 2014 vindt weer plaats op het evenemententerrein megaland, in het limburgse landgraaf. Dat zegt festivalorganisator jan smeets tegen nu.nl. Arctic monkeys pinkpop festival 2014 full concert hd 1080p. De bezoekers werden opgeroepen om op de hurken te gaan zitten en weg te blijven van bomen en lichtmasten. Muziekfestival pinkpop is na een onderbreking in verband met het noodweer rond 22.00 uur hervat. It is usually held on the pentecost weekend (pinksteren in dutch, hence the name). The pinkpop festival or pinkpop is a large, annual music festival held at landgraaf, netherlands. Daarnaast hebben ze met een weerbureau een overeenkomst dat zij minimaal. Tijdens pinkpop vertelden de actievoerders van behind the brands je er alles over. Enorme buien, wateroverlast, delen van frankrijk, belgië en nederland hadden er al een voorproefje van gehad. Drie dagen lang zinderende hitte met optredens van onder meer the rolling stones, stromae, editors, arctic monkeys en mastodon. Pinkpop is een driedaags festival en heeft inmiddels drie podia:

Pinkpop 2014 vond plaats met pinksteren van zaterdag 7 tot en met maandag 9 juni noodweer. In 2014 was het ook al noodweer tijdens het festival.